Frågestundens svar #3 - Om Filmerna

Godkväll!

Hur mår ni alla?
Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår, men jag vet inte riktigt än om jag skulle klara av en skoldag. Vi får väll se hur jag väljer att göra, egentligen vill jag träffa folket men vi får se.
Och jag fick precis reda på att om man inte har PA möte med handledaren (PA=projekt arbetet) så får man IG. Min klasskompis blir tvingad av våran PA handledare (vi har samma, men olika projekt) men till mig har hon inte bestämt någon tid.
Jag förstår mig inte på folk ibland.

Nu till sista delen av frågestunden (säg till om jag glömt några frågor!)(ur fri som en fågel)


Filmerna


Jag skulle vela veta vilka/vilken film du har varit med i! :)

Jag har vart med i Lia, Emanuel (som jag ska filma in det sista i slutet av januari antagligen) och Fri som en Fågel. Både Emanuel och Fri som en Fågel kommer bli klara under 2009 tror jag.

Emanuel är baserad på boken av Sören Olsson och Anders Jacobsson

Sen medverkar jag just nu i Andra Avenyn, och har medverkat i 183 mfl.

Samt en del pjäser i teatergrupperna jag gick i.


Vad är det roligaste du gjort inom film?

Kan jag inte svara på eftersom jag älskar allt med det, men under Lia filmade vi in en scen i Kungsmässan (som ligger i Kungsbacka) där vi sprang upp och ner i en rulltrappa och sjöng. Det var en sak jag inte kommer glömma tror jag.


Kommer du överens med dom andra skådespelarna? (T.ex. från Emanuel och Andra Avenyn)

I Andra Avenyn finns hur många trevliga människor som helst, jag kommer överens med dom jag pratar med (jag känner inte alla).

I Emanuel kände jag 2 stycken redan från början, men vi kom överens direkt och hade jättekul ihop.

Oftast när man är på inspelningarna (speciellt om det är långa dagar och liknande) så "sitter man ju i samma båt". Det blir som man gör det, men jag har haft väldigt tur och jobbat med underbara människor.


Vart har dom filmerna du vart med i visats?

Lia hade sin premiär under filmfestivalen i Göteborg förra året där den bland annat vissades på Bergkungen, sen dess har den gått på tv då och då och vart med i andra filmfestivaler.

Emanuel och Fri som en Fågel har inte blivit klara än.

Andra Avenyn går tre dagar i veckan på SVT1, där jag är med då och då.

Kommentarer:

1 m a l i n:

vilken fin blogg du har!

2 cajsa:

Ögonen blev svarta eller skuggiga av någon konstig anledning, mitt ps funkar inte så jag kan inte heller klippa ut en ny och använda. :)

3 Angelica:

för att jag måste få bort de orange tonerna i mitt hår som blivit när jag färgat bort den bruna färgen och försöker få tillbaka min naturliga färg, därför måste jag ha silverschampo

4 Rebecka:

du svarade inte på mina frågor. jag hade frågat om du tycker statist.se är en bra sida? om man måste ha ett visst utseende för att bli statist? och om de finns några fler sidor eller vägar du rekommenderar att man kan gå om man vill bli statist?

5 AmandaKling:

Jag säger såhär, gud va roligt att du är med i Andra Avenyn, eftersom det är mitt favorit program :D

Kommentera här: