Hallå Hela Pressen skriver om mig

Jag hittade denna blogg hos min kusin för kanske en vecka sen, och jag tyckte att dom hade en del roliga inlägg (dom delar väldigt många åsikter om stora bloggare med mig) så jag har dom på mina favoriter här på datorn. Jag är inget big fan av wordpress och det får faktiskt bloggar därifrån att sjunka, tro det eller ej men jag år så "trångsynt".

Men hur som helst, nu när jag kollade in på deras sida så hittade jag detta inlägg"Inläggen är många till antalet, men det blir inte tråkigt för att hon har en bra variation på sortens inlägg. Ena inlägget kan handla om att hon inte har någon mat hemma för att direkt därefter berätta vad hon har läst i VeckoRevyn. Två ganska skilda saker, men hon får det att hänga ihop och få se hur det är att leva som aktris."

Haha visst är dom underbart roliga? Jag skriver ju om så mycket mer än det
Dom hade bara stavat fel på mitt namn ;)
Så kolla in deras blogg nu, värt ett besök


_______________Och här ser ni "bara" statist-Julia för dagens avsnitt
(vid ett av tillfällena)

Med lacket på

"I don't care if mondays blue, thusdays grey and....la la la la Friday I'm in love"

Andra Avenyn just nu såklart! och scenen med mig där jag röker (usch och fy gör aldrig det!), ni kollar väll?
Annars blir jag lite besvikna på er, fast dom går ju att kolla på SVT PLAY.
På torsdag dock kommer ni se mig i en riktigt rolig scen, då kommer den nya läraren Greger ha en drömscen om en TV intervju och då kommer ni se mig i bakgrunden och löjla mig framför kameran. På Torsdag alltså!


Jag fick en liten energi kick innan, det känns som det pillrar i fingrarna. Jag vill städa! Tro det eller ej men jag älskar att städa undan på rummet och möblera om, man blir så himla nöjd efteråt. Men jag fick som sagt en energi kick och målade mina naglar klarröda.Jag har börjat gilla suddiga bilder när det kommer till sånna här saker vad tycker ni? Är det en hiss eller diss?

Imorgon blir det stora planer! Och förhoppningsvis lite tid för bloggen iallafall.
Först ska jag såklart till skolan, sen ska jag hem så fort som möjligt och byta om och liknande. Sen blir det ut på krogen.
Visst låter det skumt att säga så på en vardag?
Men det är så, som jag nämnt innan, att mina kompisar ska spela på Sticky Fingers. Och jag fick nys om att det är väldigt ofta folk som letar band att skriva skivkontrakt med på onsdagar och torsdagar där, så vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa såklart!
För att lyssna på bandet klicka här

Nej nu ska jag kolla klart på Andra Avenyn, och sen blir det Desperate Housewifes. Puss på er så länge

Stjärnor på Is? Verkligen?

Nu snart ska Stjärnor på Is starta, och vilka ska svara vara med såklart? Jo svenska kändisar med folk som är vana med att åka på is (kommer inte ihåg vad dom kallas)
Vad tycker ni det låter som tro?
Hmm... jag ska ge er en ledtråd. Den har även gått på kanal 4, det handlar om erfarna människor som lär kändisar något....kan ni?
Stjänor på Is är ju samma som Let's Dance!

Har folk verkligen ingen fantasi alls eller? Speciellt inte dom som gör dessa programmen. Jag höll på att dö av skratt när jag såg reklamen för det nyligen, vad tänker dom med?
Tjata inte ut på ett program som äldre folk faktiskt gillar! Snälla bli inte något tragiskt av det som Robinson var i slutet.
Fast dom testar ju nya sätt, man måste ju ge dom beröm för det.
Men det är knappt alltså.

Och sen kommer det ju någon ny Top Model grej på TV3, så nu har TV3 Amerikas Next Top Model och den där nya skiten som kommer snart med som praktiskt taget går ut på exakt samma sak. Why not do it easy? Let's come up with something we have allredy done!
Josefin Crafoord ska tydligen ha den mest "vågade" dräkten av alla. Mina åsikter är att den ser väldigt ful ut, mer som ett spindelnät. Hur bekväm ser den ut att vara? Sjukt tajt iallafall, hon kanske kan få ut lite njutning av det. Haha nej nu ska vi inte gå in på sånt! Herregud en viss blogg har fått mig att tänka i andra banor.

Men seriöst, vad säger ni? Har TV bolagen bra fantasi eller vad säger ni?