Barnvakts ångest

Kan det va så illa? Nej då, jag är bara allmänt trött idag men det är så värt att sitta barnvakt för dom. Dom är så underbart söta och fina, små änglar helt enkelt.
Eller jag kanske ljuger? Vad tror ni?

Julia, inte jag dvs utan min kompis, kommer om en kvar så ska vi sedan gå över till dom så det blir inga fler inlägg fören jag är 18 år gammal nu.
Haha där kom det där med åldern igen.

Nu ska jag gå, vi hörs

Nyttig mat är inte min stil

Men ändå sitter jag har med ett glas vatten och en macka med enbart en massa salladssaker på. Känns inte som min grej helt men det är gott.

Städat hela rummet och är ganska stolt över mig själv, har slängt jättemycket! Och jag hatar att slänga! Är som en ekorre som samlar på mig saker hela tiden men aldrig slänger. Aja någon gång måste man börja om på nytt och för mig var det dagen innan jag blir myndig.

Ålders nojan sitter kvar ännu och kommer antagligen göra det hela kvällen men jag får leva med det. Ikväll, min sista kväll som "barn" ska jag sitta barnvakt med en kompis. Kul tycker säkert några, inte så kul tycker jag. Hade hellre suttit hemma, lagt mig tidigt och vaknat ännu tidigare!

Nä nu ska jag äta upp min nyttiga mat och sluta tjata om åldersgrejen hela tiden.
Dags att städa min fågels bur också!

Städarens jobb

Usch eftersom jag fick för mig att röja i mitt rum igår kväll så ser det stökigare ut än vad det var när jag började. Vilket betyder att jag måste städa idag istället, tänkte börja nu lite lätt sen sola och sen städa ännu mer. Kul jag längtar redan.

1 dag kvar och jag börjar få ångest- Åldersångest vid 18 års ålder? Grejt