En film utan statister är ingen film

Jag säger den än en gång. Statister är mer värda än vad dom behandlas som. Jag anser att en film utan statister är ingen film. Ser som jag sagt innan just nu på House of Wax och jag har sett en statist! Filmen är som död, helt stila och skådespeleriet från vissa är riktigt dåligt!


Men så som vissa skådisar behandlar statister är sjukt, dom är som luft men tack vare dom blir filmen något extra. Jag menar vem vill se en skola med 3 elever och inga andra? hur kul hade det varit?

Jag läste en gång en artikel (som jag vet att jag skrev ett inlägg om här men kan inte hitta) där dom hade skrivit något som "huvudrollen var som tur var vid sidan om och skadades inte vid olyckan" och sen i liten liten text "ett flertal statister fick föras till sjukhus med skador".

Som tur va? Som tur va? Då blev jag verkligen sur. Ni hade inte klarat det utan oss. Alla börjar som statister om man inte är på rätt plats vid rätt tillfälle.

Idioter är dom som anser att dom är bättre än andra pga dom si och så.

Idioter säger jag.


När vi har haft med statister i filmer jag haft större roll i, som Fri som en Fågel. står jag och pratar med dom hela tiden. Vi har skit kul. Men på tex 183 dagar som jag medverkade som statist på blev vi behandlade som skit och skådespelarna kollade på oss som vi va smuts.

Det är inte okej enligt mig iallafall, då får det vara nog.


Jag vet inte vad ni tycker men jag är trött på detta, bara för man är statist på vissa saker så kan man faktiskt ha haft huvudroller i andra saker men tex går i skolan eller har en annan produktion på gång som gör att man enbart kan jobba som en mindre roll.
Nej inga människor är mindre värda för dom syns mindre, ett statist jobb är krävande kan jag säga! MYCKET krävande.

__

Nu har jag nog sagt mitt om det för denna gången iallafall, jag vill egentligen inte nämna namn och på dom ställen jag kan undvika det har jag gjort det. Men jag vill att ni ska veta sanningen. Ska sova nu men kommentera gärna och säg vad ni tycker. Puss på er

Paris svarar inte i telefon under sex - ovanligt!

Haha såg nyss en scen ur filmen som jag bara börja skratta åt. Det börja ringa och då valde Paris att inte svara eftersom hon höll på att strula runt med en kille. Haha detta är ju inte direkt hennes naturliga miljö märker man ju för efter det jag har hört så finns det med i en sexvideo hon gjort tillsammans med ett ex där hon svarar i telefon under sjävla sexet.

haha tänk dig.
Kompis: - Tja! Vad gör du?
Paris: - Nej vi har sex bara...men du vilket nagellack tyckte du att jag skulle köpa till den där stora galapremiären?

Nej nu kanske jag är taskig men det är den bilden jag har om henne och jag tror inte jag är ensam om den. Fast hon kanske gör som en viss bloggerska gör, spelar dum men är egentligen jättesmart?

I'm a AlienDen bjuder jag på!
Tredje bilden jag någonsin tog med min webbcam, ha ha lite minne va?
Eller så är det att dom ligger i ordning, kan VARA därför jag vet om denna hemliga fakta med.
Ingen inspelning för mig imorgon som jag hade hoppats på, blir för mycket insåg jag sen så det var ju ganska skönt. Får bli nästan vecka igen :)'

Jag måste säga att denna film är så himla seg....dom bara kör runt och letar efter en sak till bilen. nej fy detta var inte alls kul. Och en massa överkörda djur är med också...en timma av filmen har gått och man vet ingeting typ. Man vet vem som är den snygga i filmen och den onde. That's all my dears. That's all...
Usch till och med vi gör bättre saker i skolan