Ge inte ut min msn!!!

Det plingar till i min mobil hela tiden verkligen, men det är inte "rätt" person som ringer/smsar. Så lite surt kanske, men jag får fortsätta hoppas helt enkelt. Någon gång måste det bli av. Det har hon lovat!
Jag är skit nervös inför resultatet, det kan ju förändra min framtid om jag får erbjudandet.
Och jag vill ha det.

När det kommer till att planera vissa saker så är det bara omöjligt, speciellt när man vet att man egentligen inte har tid men vill så himla gärna. Nu är det ny vecka och det betyder ny skolvecka, samt att jag ska försöka få in kompisar och jobb.
Så jag hinner inte träffa alla, och det ber jag om ursäkt över. Men skola går före, okej kanske inte mina kompisar går den inte alltid före. Är det bara att umgås så ja då måste jag göra vissa saker men är det något som har hänt som i lördags, så går mina vänner och familj alltid före det.

Jag är helt enkelt för välupfostrad för till vissa saker så säger jag ja, fast jag egentligen inte vill. Varför gör jag detta om jag vet att jag inte vill? Jag vill väll helt enkelt inte såra personen, fast jag vet att mot slutet kan jag eller den andra bli sårad.
Så varför?


Nej nu ska jag ta och vila mitt lilla huvud resten av kvällen, kanske skriver senare när jag kollat klart på underbara barnsliga en Prinsessas Dagbok 2.


Puss på er alla underbara läsare!

(föresten, ni som har min privata mejl, dvs den jag inte använder till bloggen, ge fan i att ge ut den!
Ni som vill ha tag i mig, kontakta mig via jsomijulia.blogg.se@hotmail.com där jag ger tips och råd eller om ni vill ha någon som ska visas i min blogg. Hojta till så ska vi se vad jag kan fixa, kollar min mejl där dagligen!)

Stor fotografering imorgon!

Jag kom på nyss att imorgon är det fotografering! Och jag ska ha med mig kläder så jag liknar en i Charlies Angels.
Hur kul låter inte det?
Fast så klart finns det ju ett problem i det, vi börjar vid 12 tiden, men så klart så ska vi fotas klockan halv 11.
Men jag har sån tur att jag ska träffa några kompisar som ska hjälpa mig att få rätta looken.
Så jag hoppas att det funkar.
Sen så är det ett jättebra erbjudande för att få ett bra CV bild att skicka runt.
Men hur ska man le?

Alla andra år har jag ju haft ett stort leende med tänder, men jag har ingen lust med det i år eftersom jag har tandställning.
Så jag hoppas på att det blir bra ändå, tack och lov så får man godkänna vilka bilder dom ska skriva ut istället för att dom väljer.

Förra året så tog det fotografen 2 bilder att ta på mig tills vi fick den perfekta, han var jättenöjd och frågade om han fick använda det för att visa det för andra folk som exempel på vad han fotat.
Detta är andra gången det har hänt i mitt liv, när jag var liten så fotade jag en jättebra bild och nästa år så kom fotografen till min mammas jobb och visade upp min bild.
Då blev både jag och mamma glada :)

Får se om det är samma glada fotograf i år som förra året, det hoppas jag på iallafall!

Det är en dålig dag idag

Usch vad nere jag känner mig, min mobil är skit just nu. Den vill verkligen inte funka. Och låt mig inte ens börja klaga på hur mina hörlurar till min MP3 är. Och nu strular internet...

Suck.

Hur kan man göra sönder ett par KOSS hörlurar? Seriöst!
Jag förstår inte hur jag lyckats men på något skumt sätt så har jag lyckats göra sönder den vänstra luren, antagligen glappar det mitt på sladden för när jag vek den på ett ställe så kom musiken tillbaka.
Så hela dagen idag har jag gått runt med en lur i örat istället för två. Ser jättelöjligt ut säkert men jag bryr mig inte, folk får tro vad dom vill.Jag sitter just nu och tar upp gammal god tid med en kompis till mig, det har vart lite struligt pga flickvänner till han och pojkvänner till mig som inte gillat att vi står så nära varandra (COME ON GUYS! Ge er)
Så fort en kille börjar säga att jag inte får träffa andra killar, vilket har hänt, så är det slut. ganska snabbt. Om han inte har en väldigt bra orsak.
Tycker ni jag är ytlig då?